Allt handlar om Jesus! (Predikan)

 

Den här predikan utgår ifrån Filipperbrevet 3:7-11 och handlar om hur otroligt central Jesus är och vill vara i våra liv. När vi är gripna av Jesus, blir allt annat – hur bra det än är – som skräp i jämförelse med honom. Den kristna tron är inte ytterligare en religion, den är en relation med Jesus Kristus, en riktig kärleksrelation – som du kan få ha!

Jag höll denna predikan i Pingstkyrkan i Timrå för något år sedan. Någon gång under själva predikan kan man höra en dam brista ut i ett spontant ”amen”. Hon kom till mig någon vecka senare och berättade för mig att när hon sagt detta amen hade hon upplevt Guds kraft komma över henne som en våg (utan förbön eller något sådant). Där ser man vad som kan hända när Gud är i farten. Jag ber att även du ska få ut något av att lyssna på denna predikan, inte för att det är jag som predikar utan för att den handlar om Jesus! Jag hoppas att din kärlek till honom och din längtan efter att få lära känna honom mer ska växa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *